Algemene voorwaarden

  1. Goede doelen die al een keer door het ENC fonds gesteund zijn, komen minimaal 12 maanden na de verkregen steun, niet in aanmerking voor overige steun van het ENC fonds. Daarna zal een nieuw verzoek tot steun in overweging worden genomen.
  2. Het ENC Fonds is in het leven geroepen om lokale goede doelen/organisaties te ondersteunen. Het moet gaan om goede doelen, liefdadigheidsinstellingen of andere organisaties die de lokale samenleving in Capelle aan den IJssel ten goede komen (niet één persoon) en het algemene lokale belang dienen (hierna: “het goede doel”).
  3. Inschrijvingen van commerciële instellingen en privépersonen (of organisaties die gericht zijn op privépersonen, zonder dat het algemene brede lokale belang wordt gediend) worden niet gehonoreerd. Ook organisaties die buitenlandse projecten ondersteunen zijn uitgesloten van deelname.
  4. Het ENC Fonds accepteert of steunt geen lokale goede doelen (a) die zich op enigerlei manier bezig houden met strafbare of onwettige zaken, of die daarvan verdacht worden, (b) waarvan bestuursleden of andere mensen die werkzaam zijn voor of zijn verbonden aan het goede doel zijn veroordeeld wegens een misdrijf of daarvan verdacht zijn (geweest), of (c) die op enige manier politiek geëngageerd zijn.
  5. Aanvragen voor donaties worden door het bestuur van het ENC beoordeeld. Het bestuur behoudt zich het recht voor een aanmelding zonder opgave van reden af te wijzen. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.
  6. Het vermelden van een goed doel op de site www.encfonds.nl geeft geen garantie dat dit in aanmerking komt voor een donatie. Het ENC Fonds kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk gehouden worden voor foutief on incorrect gegeven informatie omtrent het goede doel en is niet aansprakelijk voor initiatieven van het goede doel.
  7. Het goede doel is verplicht deel te nemen aan alle publiciteit zoals door het ENC Fonds gewenst, voor, tijdens en na de periode waarin zij gesteund wordt. Het ENC Fonds is daarvoor aan het goede doel geen enkele vergoeding verschuldigd.

Contact

Wij komen graag met u in contact

POSTADRES

Postbus 869
2900 AR Capelle aan den IJssel

DIGITAAL

Website
www.encfonds.nl
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

INFORMATIE

KvK
62146491
IBAN
NL93RABO0304590894